Wysłany: Sob Maj 03, 2014 21:45 Poznań-spotowe zwiedzanie Inea Stadion
Hej
W związku z tym iż jest nas coraz więcej i wciąż przybywają nowi forumowicze proponuję zorganizować spota z atrakcją.
Wśród nas forumowiczów jest wielu kibiców Kolejarza, którzy na stadionie są na każdym meczu, jednak jedynym dostępny miejscem są dla nich trybuny. Dlatego wychodzę, do was kibiców i pozostałych forumowiczów, z propozycją grupowego zwiedzania stadionu. Podczas takiej wycieczki zostaniemy zaproszeni do miejsc o których niekiedy możemy tylko pomarzyć.
Wycieczki te odbywają się w każdą niedzielę, poza dniami z meczami. Wstęp dla grup min 15 osób kosztuje 10 zł.
Co sądzicie o takim spocie? Ja oczywiście wszystkim się zajmę:-)
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 03, 2014 21:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomysł ciekawy, na stadionie jeszcze nigdy nie byłem.
[ Dodano: Nie Maj 04, 2014 11:53 ]
Tylko musiała byś jakiś mailing zorganizować do lokalnej społeczności bo może być nas 5 na krzyż, a po spocie "czemu nikt nie informował"
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomysł bardzo fajny, chociaż ja akurat mam dostęp do całego stadionu na co dzień... dlatego chętnie się spotkam z Wami na spocie, ale zwiedzanie sobie wyjątkowo odpuszczę No i niestety weekend 17/18maj u mnie odpada, ale najbliższy (10/11) bardzo chętnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum