Wysłany: Nie Maj 18, 2014 08:19 Wawa-Bemowo, 2014.05.18
Kto się wybiera?
Ja na 90% będę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 18, 2014 08:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Staralem sie wpasc dzis ten pierwszy raz (z zaszaskoczenia) ale tylko na 30min bo bylem gdzies umowiony o 20 ale nie udalo mi sie wyrobic ale postaram sie nastepnym razem. Teraz moge podjechac bo wczesniej wstyd bylo ze zuzytymi do zera hamulcami
.
A przy okazji zapytam bo zawsze ciekawi mi opinia innych ile innym pali MG ZS180 2.5l v6 w gazie, dlatego lubie przegladac tematy. U mnie od 10,5 do 14,5 (zaleznie od stylu) a przewaznie ok 13 plus 1l benzyny i pytanie czy to norma? czy moze moznaby obnizyc wynik jakimis naprawami badz modyfikacjami?
u mnie podobnie ale w trasie jeśli nie jadę drogami szybkiego ruchu to raczej 10 lub do 1l poniżej, ostatnia jazda drogami szybkiego ruchu 12,5 w trasie ale twardo trzymałem 160 przez większość trasy, czasami szybciej czasami wolniej ale w tych granicach.
Mój styl jazdy - nie po to mam mocne auto żeby jechać powoli
Nic się nie stało - pomyślałem o tym, jak Cię zobaczyłem.
Może w tym tygodniu będę miał trochę spokoju, to do Ciebie jakoś podjadę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum