Wysłany: Sro Maj 28, 2014 12:06 [Rover 75] Prośba o ocenę
Witam,
Ponieważ szukam dalej będę wdzięczny za waszą ocenę. Z obecnym właścicielem ciężko się porozumieć bo dostał auto w rozliczenie od znajomego. Ponieważ mam nieziemsko daleko do niego będę wdzięczny za każdy głos w sprawie.
1. FOTO 1 język od klapy wystaje pomiędzy żeberkami a maska nie jest otwarta.,
2. nakładka na kierze ciekawe jaka prawda z przebiegiem.
3. cena wygórowana aż za mocno
foty kiepskawe, brak przede wszystkim z pod maski.
jest komp
parktronik
tempomat
grzane pupy
i masę zapachów
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
- te zapachy wyglądają co najmniej podejrzanie - ileż można tego powiesić/zamontować w aucie??
- maska krzywo na moje oko, no i ten język o którym pisał już damiwr, w ogóle jakoś dziwnie na zdjęciu nr 2 ten bok i przód wyglądają
- zderzak z przodu patrząc od przodu, po lewej od ramki wygląda na uszkodzony, albo tak pada światło (zdjęcie 2)
- "muszę sprzedać z powodu wyjazdu za granice" - już prawie każde ogłoszenie tak tłumaczą
- niezłe wyposażenie: chromowane lusterka, tempomat, podgrzewane fotele, parktronik, ładne felgi, elektryczne sterowanie foteli, komp, roletę zawsze można dołożyć
- obrzydliwa nakładka na kierownicę
- radio lekko odstaje z lewej strony
- skóry wyglądają przyzwoicie
- gumy na pedałach też ok
- dywaniki oryginalne - widać, że zużyte, ale oryginalne więc przebieg może być w miarę realny, chociaż jak widzę 200k to wiadomo co myślę
- reflektory w niezłym stanie
- cena wygórowana trochę, ale z drugiej strony jak w dobrym stanie to ok
- dopytaj czy opony są letnie bo nie widać na czym stoi
- zawias po 4 latach w PL do sprawdzenia
- zderzak z tyłu uszkodzony po lewej stronie (albo światło)
w sumie: jak bym miał daleko to nie wiem czy bym jechał po niego, zależy co znaczy daleko
PS sprzedający powinien dostać mandat za rozjeżdżanie trawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum