jest już może plan "zajęć" zlotowych? interesuje mnie mniej więcej około ktorej godziny meldujecie się w piątek na Torze Wyrazów prawdopodobnie przyjadę bezpośrednio tam. Chyba, że muszę najpierw być w ośrodku w Poraju...
No waśnie też liczę na takie info. Chcemy przyjechać w piątek nad ranem do ośrodka, tylko na tyle wcześnie aby trochę odpocząć po trasie. Dlatego poraz drugi pytam, o której wyjeżdżacie na tor?
_________________ A driver don't pick the car. The car'll pick the driver.
It's a mystical bond between man and machine...
Z mojej strony jak co roku zapewnione będzie zaplecze serwisowe w postaci profesjonalnego zestawu kluczy YATO 2 kobyłek i zestawu do lutowania.
Będę jechał na "wczesne rano" tak by byc w okolicy piątkowego śniadania pod hotelem.
Czy ktoś może podać dokładny adres z ulicą i punktami GPS.
Z mojej strony jak co roku zapewnione będzie zaplecze serwisowe w postaci profesjonalnego zestawu kluczy YATO 2 kobyłek i zestawu do lutowania.
Będę jechał na "wczesne rano" tak by byc w okolicy piątkowego śniadania pod hotelem.
Czy ktoś może podać dokładny adres z ulicą i punktami GPS.
Syntax oby nie taki jak ostatnio ja w tym roku też postaram się ratować sytuację w razie w już może nie tylko moją . Heh
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Taki oto zestawik:
http://allegro.pl/108cz-k...4285096718.html
Do tego komplet kluczy płasko oczkowych GEKO 6-22mm
Kombinerki i inne duperele typu opaski po kilka śrubek itp.
Wezmę też klucz dynamometryczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum