Wysłany: Sro Cze 18, 2014 08:30 O naszym forum w internecie.
Witam,
tak do rzeczy. Jedno z nas, a raczej naszych klubowiczek brała udział w wywiadzie z MagazynAUTO (trafiłem tu z pierwszej strony Wirtualnej Polski - link ). Miło iż przeglądając tak popularne serwisy można trafić na ukrytą reklamę naszego forum. Pozdrowienia dla naszej klubowiczki.
ja to już widziałem kiedys 100% true, albo Cię wydymają albo znajdziesz uczciwy warsztat, pamiętajmy że opcja 1 może dotyczyc nawet autoryzowanych serwisów
W tym samym magazynie ale w wersji papierowej znalazłem się ja sam
Mimo iż nie wspominałem o naszym Klubie, sami sobie dopisali. Może tam siedzi ktoś od nas?
Też chciałem nabyć gazetkę, ale w kiosku nie było.Za to kupiłem Motor w którym czytelnik pyta : Czy warto zakładać LPG do Rivera 25 ?.
Odpowiedz redakcji w skrócie : Uzytkownicy tego modelu chwalą instalację firm : KME, LPGtech,Brc.Wspomniano także o HGFie plus o tym, że :
"angielscy dealerzy około10 lat temu w Roverach 25,45,75 w wersjach z silnikami 1.4, 1.6, 1.8 i 2.5 montowali instalację firmy Landi Renzo
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum