Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Siemka mam taką sprawę otóż pewien czas temu przekładałem całe wnętrze łącznie z deską i teraz tak odkryłem ze za deską była kostka od elektrycznych lusterek lecz u mnie były manualne i moje pytanie brzmi skoro do drzwi nie dochodzą kable od tego to gdzie będę się one kończyć ?
[ Dodano: Sob Lip 12, 2014 00:48 ]
Ludzie czy wy nie znacie swoich aut
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 11, 2014 23:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No właśnie do drzwi idą tylko kable od elektryki szyb , głośnika i centralnego a po obu stronach harmonijki jest ta sama ilość balbi
Jak miałeś manualne lusterka to w wiązce idącej z budy do drzwi nie będzie nic ponad.
Jeśli wymieniłeś kokpit z instalacją pod lusterka el. i wpiąłeś się z wtykami od środka auta, to tam powinna kończyć się instalacją pod lusterka el. (musisz sprawdzić ile pinów masz zajętych na tej wtyczce od wewnątrz) Lusterka el. + podgrzewanie to jest jak dobrze pamiętam schemat dodatkowe 5 kabli.
[ Dodano: Sob Lip 19, 2014 01:20 ]
bizon napisał/a:
DropsNJSBC napisał/a:
nie ma żadnej luźnej kostki ani nic
Nie bedzie luznej kostki. po prostu z jednej strony "harmonijki" bedzie wiecej przewodow niz z drugiej
trzeba dodać że chodzi o łącze ("harmonijkę") z budą pojazdu.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum