Dość ciekawie się to prezentuje. Trochę przód do poprawy i chyba niewiele by było ładniejszych aut na naszych drogach. Jak się teraz rozglądam za nowym autem to ciężko znaleźć coś lepszego od R75.
Jakiś taki za bardzo napompowany... wg mnie za bardzo wysunięty jest przedni zderzak, a grill chowa się pośród tych wszystkich wypukłości. No i tak średnio podoba mi się chromowana ramka przedniej szyby i lusterka (przynajmniej na tej wizualizacji).
Z chromem jest trochę jak z biżuterią - w umiarkowanej ilości dodaje klasy, w tym przypadku ten dodatek jest tak uwypuklony, że zalatuje już trochę cyganem
Chromów ma przecież tyle ile w obecnej wersji, jedynie może ramka wokół szyby mogła być cieńsza. Jak nie do 75 te lusterka, to chyba do żadnego innego auta. Ja też nie wiem czy się nie rozglądnę jednak za nowym (dla mnie) R 75, tym razem koniecznie z automatem (problemy z biodrem). Choć rozglądam się za dużym 4x4 7 osobowym to, jak znajdę zadbane R75 v8 przedliftowe (albo poliftowe i przełoże przód z przedlifta) w okolicach 40000 to w brew małżonce przygarnę je, zagazuje i będę trzymał w ogrzewanym garażu na kocyku i będę na niego chuchał dmuchał i woskował przy każdym myciu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum