Wysłany: Czw Sie 07, 2014 18:15 [r200] ktoś wie gdzie kupić element z foto??
ktoś wie gdzie kupić element z foto?? chodzi mi o ten pomarańczowy element.. wygląda to tak jak by to była cześć montowana dodatkowo... czy ktoś wie gdzie i pod jaka nazwą tego szukać? jakiś link??
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 07, 2014 18:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
że to BMR to ja wiem źle sie wyraziłem... może inaczej .. czy jest osiągalne dokupienie tego plastiku na polskim rynku?? czy może jednak to stanowi całość ze zderzakiem wersji BMR
A macie może wiedzę czy są dostępne podobne atrapy, lub może całe zderzaki.. Bo szukałem w specjalistycznych sklepach.. I do rovera ciężko coś dostać by ,,odmlodzic,, ,,odświeżyć,, wygląd :-( ... No ale gdzieś muszą to sprzedawać skoro na fotkach waszych roverow widać ze macie zmienione zderzaki.. Nie chodzi mi o agro tuning raczej o zderzak z delikatnym wytloczeniem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum