Wlasciciel ma go od pol roku, juz go oblozyl carbonem, wrzucil jakies smieszne ledy
czy ktos zna to auto ?
stoi jak koza - strasznie wysoko
wlasciciel twierdzi ze napompowane jest tak dla jego kobiety zeby jej sie lepiej jezdzilo
i ze mozna zrobic nizej
myslalem osobiscie ze tylko jedna pozycja jest wlasciwa
zmienil tez fotele na jakies z nowszego modelu, nie znam sie na tyle zeby to ocenic
moze ktos juz ogladal ten samochod ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 13, 2014 15:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
- trochę wyżej może jest, ale raczej nie jakoś strasznie wysoko. Pamiętaj że większość aut z allegro jest zglebiona, może dlatego to wydaje Ci się takie wysokie.
- 150koni to to auto raczej nie ma, raczej 145
- nie widać obrotomierza, ale falgi są od VVC więc raczej VVC (potrzebny VIN)
- fotele są od MG TF, sam takie chcę do mojego MGF założyć
- dachu jest ze szklaną podgrzewaną szybą (dokładana, seryjnie nie było), też bym chętnie u siebie zamontował, zdecydowanie na plus
- carbony i ledy... no niby o gustach się nie rozmawia, ale proszę Was, jak to wygląda
bardzo chcialem samochód ogladac mimo tych ledów i carbonu
ale wlasciciel skutecznie mi to uniemozliwil zniewazajac mnie w mailowej odpowiedzi na to co do niego napisalem,..zreszta w pierwszej i jedynej rozmowie telefonicznej ze mna tez prawie mnie obrazil, bedac bezpodstawnie agresywnym
odradzam ta perelke gdyz wlasciciel nie jest wiarygodny w tym co mowi, probuje czarowac roznymi tekstami po czym na proste pytania czy propozycje, odpowiada agresją
auto posiada od kwietnia tego roku
po vinie wyglada na to ze to vvc tyle ze 97
teraz zszedl z ceny i zmienil wojewodztwo ze Slaskiego na Swietokrzyskie a tak naprawde jest z i w Belchatowie, nie wiem jaki to ma cel, chociaz po rozmowie i mailingu z tym czlowiekiem to wszystko jest mozliwe
r888, żeby doprowadzić ten egzemplarz do fabrycznego stanu trzeba będzie włożyć trochę kasy. Przy roczniku 97 sprawa nie będzie opłacalna. Właścicielowi już siadają nerwy bo dużo osób pewnie tylko zawraca głowę, on traci czas, a nie przekłada się to na sprzedaż. W tej sytuacji nie rozróżnia już naprawdę zainteresowanych od 'zawracaczy'. Znam to. Widziałem już ten egzemplarz wystawiony też w Koszalinie, bo rzekomo lubią tam cabrio
Widzę, że jesteś ze Śląska. W Pyskowicach jest fajny MGF wystawiony na olx, kojarzę ten egzemplarz bo stał 2 lata temu w komisie w Katowicach. Oglądałem go wówczas, był ok, ale nie takiego auta szukałem. Cena powinna być do negocjacji bo 2 lata temu była podobna. No chyba, że właściciel sporo doinwestował to rozumiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum