Wysłany: Pon Lis 11, 2013 17:13 [Rover 75]montaż pasów bezpieczeństwa z tyłu??
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
witam serdecznie od nie dawna jestem posiadaczem roverka 75 kombi ale niestety nie ma tylnych pasów lewego i prawego czy mozna liczyć na poradę jakie pasy kupić i jak je zamontować gdyz dziś patrzyłem ale nie widzę gdzie przykręca sie pasy jakieś porady a najlepiej schemat . Z góry dziekuje forumowiczom:))))) PLS.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Lis 12, 2013 12:17, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 11, 2013 17:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sqiddy25, Nie chcę być upierdliwy. Za to Ty Swoją postawą (lekceważenie zasad ortografii, a co za tym idzie osób czytających, nie wspominając o regulaminie i kulturze) bardzo zachęcasz do udzielenia Ci pomocy.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum