Witam
Co sądzicie o tym egzemplarzu?
http://allegro.pl/rover-m...4732631493.html
Podaje VIN: SARRFLNMR5D813341
Po sprawdzeniu VINu wykazało że rok produkcji 2001, proszę o opinie.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 03, 2014 14:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Standardowo brak zdjęć spod maski i brak zdjęcia boczku fotela kierowcy.
Obroty i temperatura bez zastrzeżeń.
Przedni zderzak źle spasowany (i to dość mocno), osłona halogena także odpada, więc coś mogło być kombinowane. Wycieraczki z przodu różnią się kątem. Jedna ładnie leży, a druga jest nieco podniesiona.
Szkoda, że wcześniej nie zamieściłeś, bo wczoraj jeszcze byłem w Radomiu. Teraz będę w sobotę, to jak do tej pory się nie sprzeda, chętnie obejrzę. Tym bardziej, że mam podobny silnik, więc będzie jakieś odniesienie.
pelson91, w klubowej wyszukiwarce także sprawdziłem, ciekawi mnie zapis "rok modelowy nie oznacza roku produkcji"
VIN sprawdziłem tutaj: http://vin-decoder.pl/
Pozdrawiam
Lysack, podobno wymienił rozrząd i uszczelkę pod głowica gdyż taki sprowadził, otworzyłem korek wlewu oleju i nie rzuca olejem ale są suche wydmuchy podczas pracy, majonezu także nie było na korku. Co do siedzeń to skóra przetarta lekko i ten materiał na siedzeniu także wytarty.
Prawdę mówiąc trochę obawiałbym się kupować Rovera, który miał robioną uszczelkę na handel. Każdy handlarz szuka oszczędności, a w przypadku Rovera wiele nie trzeba zaoszczędzić, żeby problem powrócił - wystarczy założyć gorszej jakości uszczelkę, stare śruby, a czasem nawet pojawia się HGF bo ktoś nie oczyścił układu chłodzenia i zablokuje się nieszczęsna kulka w zaworze.
Zapytaj gdzie robił - ja robiłem na Konopnickiej w Radomiu i już po miesiącu miałem pierwsze objawy ponownego HGFu partacz jakich mało, a wziął jak za zboże Radomskie warsztaty trochę znam, więc jak będziesz miał informację, to może będę w stanie coś o danym zakładzie powiedzieć - w końcu stamtąd pochodzę, a połowa rodziny siedzi w branży motoryzacyjnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum