Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Lis 11, 2014 21:10 [R75] Stacja multimedialna
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Znalazłem ciekawą stację multimedialną, podobno jest plug & play, wystarczy wyciągnąć stare radio i w tą ramkę podłączyć nowe i wszystko działa od ręki.
Wszystko fajnie, tylko pytanie czy znacie jakieś sprawdzone i dobre zamienniki, któe również będą pasowały, a sama instalacja będzie tak samo polegała na odłączeniu starego i podłączeniu nowego urządzenia?
Nie bardzo chcę rozbierać pół auta aby ciągnąć jakąś instalację itd.
Oczywiście pomińmy jakieś typowe chińszczyzny za kilkadziesiąt zł.
Tematy takie już widziałem na forum natomiast trochę stare były, może ceny się zmieniły, jakieś nowe rozwiązania.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 11, 2014 21:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam od kilku lat pioneer avic d3 i spisuje się zjebi...e - zero problemów.Parę lat temu kosztowało to ok.2500zł ale teraz zapewne kupisz spokojnie sporo poniżej 1000zł.
jedna uwaga do ramek 2din dostepnych na allegro, nie maja na dole zatrzaskow, tylko na gorze sa sruby, bedziesz musial sobie sam z tym jakos poradzic, ja mialem sporo problemo, poniewaz ramka "uciekala" dolem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum