Typ: GTi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1994
Witam. Na początku nadmienie że jestem od nie dawna posiadaczem tego auta.
A pytanie jest takie czy tylne zawieszenie posiada jakiś drążek stabilizacyny???
Bo wydaje mi się jak by czegoś brakowało. Prosze o pomoc...
_________________ Nigdy się nie poddawaj...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 27, 2014 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W sumie można jeździć bez tego, jednak wtedy trzeba uważać w zakrętach. Zwłaszcza w tych szybko pokonywanych. Zadaniem stabilizatora jest ograniczenie bocznych przechyłów nadwozia podczas jazdy po łuku co pozytywnie wpływa na kierowalność, przyczepność i co za tym idzie, zwiększa bezpieczeństwo.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W sumie można jeździć bez tego, jednak wtedy trzeba uważać w zakrętach. Zwłaszcza w tych szybko pokonywanych. Zadaniem stabilizatora jest ograniczenie bocznych przechyłów nadwozia podczas jazdy po łuku co pozytywnie wpływa na kierowalność, przyczepność i co za tym idzie, zwiększa bezpieczeństwo.
Tak już wiem. Niestety narazię będe musiał tak jeżdzić dopuki nie znajde ogarniętego spawacza. Dzięki za pomoc. Wreście ktoś kto pomaga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum