Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1996
Witam
Posiadam Rover 618. Od pewnego czasu zaczęły mi wchodzić ciężko biegi na odpalonym silniku. Ostatnio wymieniłem pompkę sprzęgła i wysprzęglik. Nie wiem czy Sprzęgło nie jest do końca odpowietrzone czy co bo na wyłączonym silniku biegi wchodzą a na włączonym to tragedia. Dodam jeszcze gdy jeszcze odpowietrzać próbowałem to nie widać powietrza w płynie. I gdy chcę ruszyć to sprzęgło łapie praktycznie przy samej podłodze. Proszę o pomoc Dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 17, 2014 13:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No i jak tam w temacie??wybadales temat co z tymi biegami?
Mam podobny problem,dzisiaj byla wymiana pompy sprzegla i jest gorzej niz bylo...daj znac jak cos ogarniesz
_________________ Być czy mieć to odwieczny dylemat....
Problem został rozwiązany. Okazało się że ułamała się jakaś blaszka w pedale sprzęgła i pedał nie dochodził do tego momentu co trzeba i nie wysprzeglało do końca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum