Myślę że na ori zawieszeniu w 25tce 16' będzie jako tako się to prezentować
zapomnij
Za wysoko będzie siedział powiadasz?
Sportowe sprężyny wystarczą tak -40mm? Bo w cięcie nie mam zamiaru się bawić ...
Jakoś alumki poszerzane mi się nie podobają, stalówki maja to coś co mi się podoba. Jedni wolą to drudzy tamto co nie?
Wiadome, że nie oddam do zrobienia tego komuś kto nie jest sprawdzony. Nie będę ryzykował Poza tym mam jeszcze kilka miesięcy na obmyślenie i dogranie szczegółów więc luzik
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Sty 21, 2015 18:02
maxwell96, ori, kosztował mało, za mało żeby się znowu w tej cenie dało pewnie wyrwac - tyle że ty masz benzyniaka to wiecej jest tych zestawów jak do diesla uzywanych (do diesla srednio chodza 400pln), na samych sprężynach -40 podobno do pupy sie jezdzi wiec nie dosc ze felga za szeroka co moze utrudniac skret, to jeszcze dodatkowo pogorszenie wlasciwosci jezdnych sobie zafundujesz prawdopodobnie
Dobra gleba to gwint tego jednak tanio do 25ki nie założysz
Gwint mnie nie interesuje w żadnym stopniu Mam czas, może pojawi się na forum jakiś sprzedawca który będzie chciał sprzedać części z zr'a to może się dorwie w dobrej cenie... Jeżeli nie, to kupię jakieś sprężynki z apex i będzie git
Bez obnizenia nawet tego nie zakladaj bo to nie bedzie wygladac Jesli masz FB to napisz na pw to ci wysle grupe gdzie sprzedaja felgi i tam napewno znajdziesz to co szukasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum