Wysłany: Sro Lut 04, 2015 19:11
''
Offline Michał_22
Sympatyk
Caro Plus 1.4 16V, 98r
Odp: czujnik temperatury silnika rover
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 19, 2014, 17:27:09 pm »
Czujnik podmieniony, kable wyczyszczone i dalej to samo. Nie mam już pojęcia co to jest. Jeszcze w przedziale między 2000obr/min, a 3000obr/min delikatnie szarpie (przy jeździe ze stałą prędkością obrotową). Jeszcze pytanie z innej beczki. Ciężko dostać oryginalny czujnik temp. silnika i w związku z tym, jest możliwość założenia całego kolanka, razem z czujnikiem Rovera(tym krótszym)? Będzie to działać prawidłowo? Komputer nie będzie oryginalny z poldorovera tylko Rovera.''
http://forum.fsoptk.pl/index.php?topic=38769.0
Tutaj podobny problem z podszarpywaniem . Tam szukali przyczyny w nieoryginalnym czujniku temperatury. Może jeden komp jest od 220 turbo, a drugi od 620ti i czujniki się różnią ?
PS. Udało się podłączyć silnik do telefonu, tabletu, PC?
greg-si, dzięki za chęć pomocy ale jestem w dołku finansowym i liczę każdy grosz nawet ten na podróże, a auto już i tak za dużo kasy pochłonęło.
Czy Ty masz immo zdjęte? i może podstawkę wlutowaną w kompa? to bym Ci wysłał swojego, mój komp ma podstawkę pod immo ale potrzebuję immo żeby jeździć autem
to nie tak do końca... ja mialem ecu z 220 coupe turbo, a tam fabrycznie nie ma immo... więc działało wsio jak trzeba. Ori sterownik z 620/820 ma immo i je trzeba wyciąć.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum