Wysłany: Sob Lut 07, 2015 22:35 juniorszogun rover75 2,5 v6
witam przedstawiam mojego rovera 2,5 v6 (g3)full opcja + nagłośnienie orginalne Harman Kardon oraz pare innych dodatków typu xenony itp ps; wlew gazu w tym miejscu w Holandii to standard wiec nie zwracajcie na to uwagi
Ostatnio zmieniony przez juniorszogun Nie Lut 08, 2015 21:57, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 07, 2015 22:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No właśnie chciałem pisać ze pewnie HID w zwykłej lampie... Jak bym spotkał na ulicy to jadę na czołówkę... Oślepiony niezgodnym źródłem światła. Tolerancyjną masz policję w okolicy.
A auto ładne, jasny środek ciemny lakier. Ale korek od gazu ochyda. Przyłącze do kuchni gazowej jest ładniej zrobione
no trochę oslepiają na pewno 4300k są założone . co do wlewu gazu ja pisałem i nie będę się więcej powtarzał wytłumacze jeszcze raz mieszkam w Holandii i tu tak jest montowany wlew gazu nawet w nowych autach gdyż tutaj to żaden wstyd czy oznaka biedy a wręcz przeciwnie płacisz większy podatek za auto i inni patrzą ooooo lpg ma mmm to tego stać hihihih. też mi się to strasznie nie podoba chciałem to przerabiać pod klapke wlewu paliwa ale wkoncu odpuściłem bo to przecież normalne tu i nikomu nie przeszkadza
przerobić nie problem bo jestem lakiernikiem i to żaden problem , jak pisałem był już plan ale jakoś rozmyslilem się no i będąc w pl nie miałem zbytnio czasu ,ale kto wie co mnie strzeli może jutro czy pojutrze hihi i wywale ta gazownie holenderską pod klapke PB
"Dobrze" zamontowane HIDy zawsze będą walić po oczach. Światła halogenowe oczekują źródła światła dokładnie w 1 miejscu (odchył o parę mm). Żarówka halogenowa ma źródło światła w 1 miejscu (drucik), w xenonach jest jest na odwrót. I nie uwierzę, że lampą bez gładkiego szkła i bez soczewki nie będziesz walić po oczach
Trochę przesadzanie z HID-ami. Nie w każdym aucie świeci po oczach
ale nadal jest to niezgodne z przepisami i nawet w przypadku drobnej kolizji z nie jego winy, jak ktoś będzie kumaty to przeciągnie to na swoją korzyść
Bez soczewki hidy ani się bym nie wypuszczał, u siebie miałem zwykłe lampy założyłem hidy i jak zobaczyłem jak świecie to do widzenia lampy na soczi i dopiero
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
jestem w Pl średnio co 1-2 miesiące i jeszcze nikt mi nie mrugał z naprzeciwka ze go raże . można mieć normalne zarówki i bardziej rażic niż ja xenonami jak ma się zle ustawione swiatła tak ,że może zakończmy temat tych Hidów
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Pon Lut 09, 2015 17:40
serpent alloy najładniejszy wzór, są przepiękne, korek gazowy możesz umieścić w tej dolnej listwie pod zderzakiem, ja tak mam i jest prawie nie widoczna tyle że ja mam ją w kolorze czarnym tak jak progi bo to wcześniejsza wersja, ale u Ciebie też by "zniknął" korek.
_________________ Lubię roverki, jeszcze bardziej rowerki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum