Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam
Silnik już złożony po wymianie tłoków i uszczelki pod głowicą. Wszystko dobrze działa nic nie stuka tylko jest mały / duży problem. Górny wąż chłodnicy ma już swoje lata i daje oznaki starości. W jakimś miejscu jest mocno sparciały i w każdej chwili może pęknąć. Mechanik szukał i szuka nadal owego węża, ale znaleźć nie może. Ja przeszukałem internet i też nie mogę znaleźć. Czy jest gdzieś w ogóle dostępny? Może podejdzie z innego samochodu bądź da się coś jakoś przerobić? Może ktoś z Was ma na sprzedaż używkę w dobrym stanie? Proszę o pilną pomoc.
[ Dodano: Sro Lut 11, 2015 20:36 ]
Jakoś udało mi się załatwić ten wąż. Telefon w rękę i po znajomych, znajomi do swoich znajomych i jest. Używany, bo używany, ale w dobrym stanie. Mam tylko pytanie. Po środku biegnie tak jakby nakładka z drugiego węża. Czy były takie węże w Roverach? Mechanik, od którego wziąłem wąż mówi, że do 416 będzie idealnie pasował. Poniżej zdjęcie tego węża, co udało mi się załatwić. Będzie pasował?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 11, 2015 20:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum