Wysłany: Nie Lut 15, 2015 19:55 [R214] Pompka spryskiwaczy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1997
Witam wszystkich moje pytanie dotyczy pompki spryskiwacza do przodu a mianowicie działa ona ale gdy chce wyczyścić szyby to sika tak jak by chciało a nie mogło wymieniłem juz dysze spryskiwaczy na nowe i dalej to samo wydaje mi sie ze pompka juz stara albo zapchała sie . Moje pytanie jest takie jak wyglada takowa pompka bo patrzyłem na allegro i sa chyba dwa rodzaje a nie wiem za bardzo jaką zamowić żeby pasowala i czy sa dowie oddzielna do przodu i do tylu z góry bardzo dzieki za pomoc Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kruszan Sob Lut 21, 2015 12:03, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 15, 2015 19:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam wszystkich moje pytanie dotyczy pompki spryskiwacza do przodu a mianowicie działa ona ale gdy chce wyczyścić szyby to sika tak jak by chciało a nie mogło wymieniłem juz dysze spryskiwaczy na nowe i dalej to samo wydaje mi sie ze pompka juz stara albo zapchała sie . Moje pytanie jest takie jak wyglada takowa pompka bo patrzyłem na allegro i sa chyba dwa rodzaje a nie wiem za bardzo jaką zamowić żeby pasowala i czy sa dowie oddzielna do przodu i do tylu z góry bardzo dzieki za pomoc Pozdrawiam
są dwie pompki- jedna na przód jedna na tył. Na 100% podejdą z hondy concerto, z tego co widzę to i z R400/45, a więc civic również. Sprawdź tylko najpierw czy dostaje prąd.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum