Witam,odświeżę temat poszukuję spinek do wąskich listew chromowanych błotników i drzwi do R75 i nigdzie nie mogę tego znależć. Czy można to gdzieś kupić nowe czy może też pozostaje tylko używka ze szrotu ?
potus55, używane na szrocie najszybciej. Nowe jak chcesz, to chłopaki robi zamówienie w Anglii wiec można jeszcze się dopisać do listy chętnych. Tylko czas oczekiwana dłuższy.
Ja kupowałem z Art-Bizart, ale też dostaniesz u Adi-czesci jeżeli chodzi o używki. Namiary na sprzedawców są na stronie klubu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dzięki za odpowiedż ale szczerze mówiąc myślałem o jakiś polskich stronach (sklepach) internetowych ale jak widać ciężki to temat.Chyba będę musiał skorzystać ze szrotu chociaż nie ukrywam że wolałbym mieć nowe i w miarę szybko ale cóż nie można mieć w życiu wszystkiego.Pozdrawiam.
AdaskoC, witam potrzebuje spinki listwy chromowej lewej i listwy lewej progowej .Jaki koszt
Cześć ! u mnie podczas mycia auta odpadła ta mała część(końcówka) listwy chromowej ,za tylnymi lewymi drzwiami( ta krótka)
Zastanawiałem się ,czym to przymocować (spinka urwana,pęknięta)
Doznałem olśnienia! i zrobiłem tak: usunąłem resztki spinki z otworu .
W powstałe miejsce ,dopasowałem ,ZWYKŁY!!! biały (może być dowolny kolor ) kołek rozporowy do betonu ,przycięty na długość ,odpowiedniej grubości (tak,żeby ciasno wchodził)
Kołnierz w kołku rozporowym idealnie pasuje pod zagięcia listwy i świetnie się wsuwa !,jak oryginał!
POLECAM!
AdaskoC, witam potrzebuje spinki listwy chromowej lewej i listwy lewej progowej .Jaki koszt
Cześć ! u mnie podczas mycia auta odpadła ta mała część(końcówka) listwy chromowej ,za tylnymi lewymi drzwiami( ta krótka)
Zastanawiałem się ,czym to przymocować (spinka urwana,pęknięta)
Doznałem olśnienia! i zrobiłem tak: usunąłem resztki spinki z otworu .
W powstałe miejsce ,dopasowałem ,ZWYKŁY!!! biały (może być dowolny kolor ) kołek rozporowy do betonu ,przycięty na długość ,odpowiedniej grubości (tak,żeby ciasno wchodził)
Kołnierz w kołku rozporowym idealnie pasuje pod zagięcia listwy i świetnie się wsuwa !,jak oryginał!
POLECAM!
Ja jakiś czas temu tez tak zrobiłem:) kołek bodajże 6 albo 8 pasuje idealnie i trzyma mocno a listwy progowe to takie same spinki jak do tapicerki BMW
http://allegro.pl/spinka-...5155488588.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum