Jak to już wszystkie pełne a na liście tak mało osób?
Podrzucę jeszcze jakieś sprawdzone miejsca.
Niemniej jednak to majówka, więc czasu do namysłu jechać czy nie mało
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 02, 2015 20:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nom to wstępne mamy klepnięte noclegi wspólnie z Ines ale jak dzwoniłem do hotelu to babka powiedziała że w zasadzie już jest ostatni dzwonek bo kupa ludzi chce do Wrocławia na majówkę. i z hoteli gdzie można rezerwować z opcją bezpłatnej rezygnacji wzięliśmy ostatni i jedyny który na to pozwalał. Jak by co to hotel Śląsk ale chyba też już nie ma miejsc. Ja po moich zniżkach mam za 470 noc z śniadaniem dla 2 osób.
[ Dodano: Pią Kwi 03, 2015 08:42 ]
Aha, na liste sie jeszcze nie wpisuję bo nie mamy jeszcze pewności że lecimy, albo wpiszę z opcją 50/50 Lista:
1. emes + Ania (bez noclegu)
2. zetes + żona (1-3 maja, 2 noclegi)
3. Gusiak i Kruchy (plus Młoda i Lucek) - (30.04 - 3.05) - nocleg we własnym zakresie
4. sknerko i mrowka ale na razie 50/50 decyzji jeszcze nie ma (nocleg wstępnie mamy)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Lista:
3. Gusiak i Kruchy (plus Młoda i Lucek) - (30.04 - 3.05) - nocleg we własnym zakresie
4. sknerko i mrowka ale na razie 50/50 decyzji jeszcze nie ma (nocleg wstępnie mamy)
5. InEs i Tomas 50/50. MI najbardziej zależy na afrykarium
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
Żeby zwiedzić afrykanarium w majówkę i nie dostać szału to musieliby alarm bombowy we Wrocławiu ogłosić. Będzie masakra, zwłaszcza że tyle atrakcji w koło będzie. Ale pomysł z majówką fajny.
sknerko, odkąd otworzyli afrykanarium jest tylko gorzej. Warto, bo naprawdę robi mega wrażenie. Ja byłam popołudniu w tygodniu i przyjemnie się zwiedzało.
4. sknerko i mrowka 50/50
5. InEs i Tomas 50/50
6. Dudekmis + Just4 + Jasiek (30.04-03.05. nocleg we własnym zakresie)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Just4 Sob Kwi 18, 2015 22:36, w całości zmieniany 2 razy
Z tego co piszecie, to najwięcej osób zainteresowana jest afrykarium i najwięcej nas będzie w sobotę i niedzielę. Dostałem również kilka zapytań o to, czy dałoby radę przenieść afrykarium na sobotę - co wydaje się sensowne.
W weekend postaram się opracować agendę i oczywiście od razu umieszczam ją tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum