to w sumie zależy, gdzie jadę, z kim jadę, jaki mam dzień.. radio sporadycznie, zdarzały się jakieś składanki z hitów OZ, Lady Pank, też Happysad.. czasem jakieś tzw. współczesne 'mózgojeby'.. a zdarza się Slayer, Pantera czy Metallica.. Jestem otwarta na różne gatunki muzyczne.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 23, 2015 10:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W samochodzie słucham Antyradio bo to jedyna stacja gdzie grają normalną muzykę.w domu moje ulubione to Iron Maiden i Ozzy Osbourne.poza tym Sepultura, Helloween, Motorhead, Sabaton itd. Poza tym często też wracam do mojej ulubionej płyty " Clouds "grupy Tiamat. A z polskich to KAT jest moim numerem jeden od momentu jak pierwszy raz ich usłyszałem w 1990 roku
Odkryłem wczoraj fajne radio internetowe - Radio Polska Stacja, słucham go przez taki programik RadioSure. Jest tam duuużo stacji radiowych tematycznych, np. lata 80-te, smooth jazz, muzyka klasyczna i czego tylko dusza zapragnie. Ja akurat dzisiaj stawiam na lata 80-te i 90-te
Tak jak większość u większości osób zapewne - zależy od dnia i nastroju, od tego czy mam ochotę się wyciszyć czy wręcz przeciwnie - podładować dawką mocniejszej muzyki. Generalnie, jeśli radio, to: Rock Radio, Muzo.fm, Złote Przeboje, Zet Gold, natomiast jeśli płyta/mp3... wtedy głównie stary dobry rock, trochę metalu, czasami jakiś folk irlandzki.
Polski rap, ale nie ten o JP, narkotykach i życiu za kratami, ani nie ten, co leci w radio. Ale ten, co jeszcze coś reprezentuje.
A poza tym trochę rocka, trochę metalu, trochę reggae, w sumie to wszystko, co wpadnie w ucho. Nie znoszę za to technojebników zapodawanych ze starej corsy z tubą na dachu (no dobra, w bagażniku).
_________________ Wolę pchać Rovera niż jeździć Golfem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum