Wysłany: Sob Maj 02, 2015 18:03 [LR Discovery Sport] cześci z neta
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.3 Rok produkcji: > 2006
W dużym skrócie sprawa wygląda także swoim autem wjechałam w męża.
Tak, możecie się śmiać, jak to kobieta jeździ... Ale nie ważne.
I pytam teraz czy ktoś z WAS kupował części w http://landstore.pl/ bo tylko tam mąż znalazł takie coś co mu potrzebne. Ale my nigdy tam nie kupowliśmy. Macie doświadczenie? Bo my sie trochę boimy w ciemno kupę kasy płacić.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 02, 2015 18:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja regularnie kupuje w http://landstore.pl/ bardzo porządny sklep i w miarę znają się na tym co sprzedają
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
z tą znajomością akurat bywa różnie ale generalnie wiedzą o co biega w LR
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja też tam części kupowałam, więc wiem, ze nie ma się czego obawiać
Solidna firma i wszystko szybko i na czas.
ac
Oby jak najmniej takich przygód, na przyszłość!!
Dzięki wszystkim co sie wypowiedzieli, bo bardzo nam to pomogło. Kupiliśmy częśći tam w landstore.pl i do nas już jakiś czas temu dotarły. Wszystko ok. także teraz i ja będe mogła komuś polecić, jak mnie ktoś zapyta.
Ale fajnie, że odzew był, że sie wypowiedzieliście a nie olaliście po pierwszym wrażeniu na temat mojej jazdy. Zaświadczam, ze to był przypadek. Na co dzień jestem dobrym kierowcą i spokojnym, wie o tym moje BMW
[ Dodano: Nie Maj 10, 2015 19:17 ]
pelson91 napisał/a:
kozikowa83, takie auta jak LR kilkuletnie powinny mieć AC, wtedy robi się bezgotówkowo
a swoją drogą - gratuluję
No właśnie POWINNY. Powiedz to mojemu mężowi. On uważa, że jest na tyle cudnym kierowcą, że skoro OC jest opłacane co roku a nie 'korzystamy' z niego, to po co płacić za AC, skoro on umie uniknąć i przewidzieć. Ale może po tym moim wybryku się nauczy
Szkoła życia dla niego. Pomarudził, pomarudził, portfel otworzył, chwilę nie miał landiego, to może zmądrzeje.
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 13:05 Re: dzięki, dzięki
Fajnie, ze pomogliśmy, od tego są fora w końcu
nie ma co się spinać jak są problemy czy pytania. Nawet takie trochę szokujące jak Twoje. Szkoda trochę auta męża, ale cóż zdarza się. No ja to rozumiem, bo jestem kobietą
kozikowa83 napisał/a:
Zaświadczam, ze to był przypadek. Na co dzień jestem dobrym kierowcą i spokojnym, wie o tym moje BMW
Nie musisz się tłumaczyć, ja ci na prawdę wierzę....
jeździsz przepisowo, pewnie 60 km/h w niezabudowanym wiem, wiem..
eh złośliwości z mojej strony.
Każdemy może się zdarzyć, jeżeli Cię to pocieszy to ja kiedyś jak wyjeżdżałam tyłem z garażu to przywaliłam w schodek tak, ze uszkodził sie układ kierowniczy ! Cudowna ja!
Oby jak najmniej takich przypadków.
I co najważniejsze dla Ciebie SZEROKOŚCI życzę!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum