Auto stało wtedy na oryginalnych felgach MG 17" które już sprzedałem,
Fabrycznie stał na 18" szkoda że sprzedałeś, to były dobre polskie felgi które stosunkowo trudno zgiąć , trza było je na czarno sobie chlasnąć i po temacie. Takie jak założyłeś szwagier miał w Audi i prostował co miesiąc one strasznie miękkie są.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Samochód został sprowadzony z paroma defektami blacharskimi - zardzewiała maska na rancie i wgnieciona klapa bagażnika.Maskę już wymieniłem a przy okazji naprawy klapy dostała większy spoiler od polifta.Aktualne fotki zamieszczę jeszcze dziś.
Te 17" były polskie. Wiem bo też miałem. Jak je prostowałem przed sprzedażą, to w warsztacie stwierdzili, że dawno nie mieli tak mocnych i porządnych felg.
Te 17" były polskie. Wiem bo też miałem. Jak je prostowałem przed sprzedażą, to w warsztacie stwierdzili, że dawno nie mieli tak mocnych i porządnych felg.
Przy sprzątaniu okazało się że została mi taka 17" w zapasie,proszę bardzo :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum