silnik małą ma moc.
tylna klapa uszkodzona, silniczek tylnej wycieraczki lub ramię też, możliwe, że jest uszkodzony lewy przedni błotnik.
Lampy przednie dwie różne. prawa jaśniejsza. ciekawe która zostal wymieniona i dlaczego ?
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Sie 13, 2015 13:54
przod ogolnie niewyraźny a reszta zdjec wyraźna, przypadek przebieg mało realny, gaz do 2023 podejrzewam ze ma juz 12 lat a nie 2, za te pieniadze co prawda nie ma co wymagac ale mozna tez sie wkopac na minę, jeśli oglądac na miejscu to bardzo dokładnie
do tego handlarz złomem..
Progi robione na szybko, przyciemniane szyby, to musi się skończyć niespodzianką
Pozdrawiam,
V.
O co chodzi z tymi przyciemnianymi szybami, mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Szukam pierwszego auta, a bardzo podoba mi się ten model. Mógłbyś też powiedzieć o co chodzi z tymi progami robionymi na szybko?
pewnie tylko butla zlegalizowana po koleżeńsku i już ogólnie jak szukasz 200 do 3 tys coś się znajdzie, ale pamiętaj, że te auta nie będą bez wad. Później na forum użytkownicy piszą jakie to złe auta są, a w rzeczywistości kupili jakiegoś parcha
...szczerze? to auto za grosze ale i nadające się tylko na złom ...albo było mało jeżdżone i ruda je całe zjadła albo jeżdżone normalnie wyeksploatowane na maxa jeszcze R75 może jakoś dzwignie przebieg powyżej 300tyś ale R200 to już skarbonka gdzie kilka wizyt w warsztacie przekroczy wartość auta ...lepiej odłożyć troszkę $ i kupić coś co nie jest zjedzone przez rdzę (bo w tej 200 to już pewnie podłogi nie ma)
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Sie 14, 2015 08:25
Aragorn napisał/a:
R75 może jakoś dzwignie przebieg powyżej 300tyś ale R200 to już skarbonka
ciekawy poglad, ja mam 270k w tej budzie (a ile w pamieci to nie wiem) wszystko hula bez problemu, choc k-serii bym sie bal ale generalnie to te 200 jakby ktos chcial to przejezdza 75ke z palcem w
skarbonka to wlasnie 75 jest bo mimo iz tani w zakupie to wszytsko kosztuje kilkukrotnie nawet wiecej niz do r200, a duzo wiecej rzeczy jest do popsucia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum