Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 10:13 Rover 75 prośba o oględziny i rade.(Nowy Sącz)
Witam wszystkich jestem nowy i potrzebuje waszej pomocy. Interesuje mnie ten roverek , jesli jest ktos z okolic Nowego Sącza to bylbym wdzięczny za pomoc w oględzinach bo mam 200 km .
Rover 75
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 10:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Już ze zdjęć widać że coś nie tak. Spryskiwacze ze zwykłymi lampami, zaślepka airbaga nie pasuje odcieniem, kierownica malowania. Więcej na telefonie nie widzę
piotrek1000, wprowadziłeś w błąd. Spryskiwacze można było sobie kupić, ogólnie samochód super wyposażony, brakuje tylko czujnika deszczu. Ma nawet nagłośnienie H/K
Z wad to widzę otarty tylni zderzak i coś rączka do otwierania maski odstaje, do tego nie jestem pewien, ale chyba brakuje przycisku do regulacji fotela u pasażera
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
mało tego jeżeli samochód fabrycznie ma spryskiwacze lamp, to wówczas dysze na masce są podgrzewane
jak nie ma dysz lamp to też bywaja podgrzewane te na masce Coś o tym wiem
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum