Od trzech dni jestem posiadaczem Rovera 75, kombi.
Silnik 2.0 CDT, pierwotnie 115KM. Jednak po mapowaniu ma 138KM. (Automat)
Poprzedni właściciel wsadził w niego sporo pieniędzy...Przemalował go na biało, wymienił reflektory oraz zderzak od MG. Rok temu wymienione wtryski.
Posiada alufelki 18cali na oponach letnich, oraz 15stki na zimówkach.
Auto w b. dobrym stanie, rocznik 2001.
Przebieg: 236 500 km.
Problemem jest jedynie szalejący czujnik temperatury zewnętrznej (już zamówiłem nowy) oraz to, że nie otwiera się klapa bagażnika z przycisku w tylnej klapie. Ze środka można spokojnie otworzyć- co to może być?
Mam nadzieję, że będzie mi dobrze służył.
Serdecznie pozdrawiam.
W załączniku kilka fotek.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 22:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Od momentu zakupu zmieniłem hamulce tylne (tarcze+klocki) oraz czujnik temperatury zewnętrznej.
Przejechałem 1500km i na razie jestem zachwycony komfortem.
Kupiłem również dywaniki gumowe pasujące konkretnie do Rovera 75.
I mam pytanko- czy wie ktoś może gdzie można kupić dywanik gumowy do bagażnika? Na allegro są tylko wersje sedan.
To jest rover czy mg ?
Czy może to jest poliftowy Rover 75 z przygodą z przodu i zmianą polifta na przedlifta? Jakaś niespójność jest tu w tym modelu... z przodu MG, felgi MG, z tyłu Rover, lusterka w kolor, ale listwy ozdobne w chromie...
Ciekawe czy spryskiwacze lamp działają i czy moduł świateł jest od xenonów.
Podaj VIN autka.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum