auto garażowane, wymieniony rozrząd razem z pompą
separator oleju zrobiony bo to była wada w tych silnikach ponoć z tym
filtry itp oraz płyn hamulcowy
szyby niby oryginalne coś z przodu tylko malowane ponoć
2 właściciel ale troche mało przejechane odemnie tylko 400 km więc chyba podjadę do drezna
książeczka serwisowa jest
co sądzicie ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 09:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Aż nie wierzę MG ZT-T ma Kontrolę trakcji czyli najważniejszy dodatek pod klimatronikiem, wszystkie 4 pozostałe przyciski można dołożyć samemu bez kolosalnych kosztów i będzie full wersion
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Zielony jest goły jak święty turecki, niebieski wart uwagi bo do maxa brakuje mu trakcji, tempomatu i elektrycznego sterowania foteli
creative211 napisał/a:
Vigoslaw a co to znaczy uboga ver. to jak wyglądają te bogate
odpowiem za kolegę znaczy że jedynymi dodatkami są trakcja i ksenony i komputer pokładowy.
Max wersje kombi mają 4 przyciski pod klimatronikiem, nawigację, czujnik deszczu, elektrycznie sterowane fotele, komp pokładowy, czujniki parkowania i elektrycznie składane lusterka (niebieskiemu wiele nie brakuje)
MG TF 160 srebrny pocisk
jedynie co to to ESP by się przydało bo żona też będzie jeździć myślę że na 5500 mi opuszczą
który byście wybrali z tych 3 modeli ?
bo w tym niebieskim jest z 2002 a ten szary nr. 1 po lifcie
osobiście bym brał niebieskiego. ESP by się przydało ale nigdy nie było montowane za to trakcja daje radę nawet przyzwoicie bo to nie jest sam ASR.
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sob Wrz 19, 2015 12:27
Niebieski - brak ori wydechu, pęknięta deska przy nawiewach ,niedokręcony schowek, zaparowany reflektor i standard jak przecierająca się tapicerka na fotelu kierowcy. Plus - składane lusterka i grzanie tyłka .
a czujnik deszczu, a nawigacja, a parktronic, zmieniarka , ksenon to nie są plusy? i jeszcze lusterko fotochrom i chyba widzę subwoofer w bagażniku to albo Harman albo jakiś prywatny mod.
Zastanawiają mnie te składane lustra bo to przedliftowe są a podobno takich nie było elektrycznie składanych.
MG TF 160 srebrny pocisk
xenony to akurat są we wszystkich 3 opcjach
a ten szary z początku ?
czy wszystkie 3 mają tempomat czy tylko ten szary
ważne żeby klima była automatyczna reszta to dodatki nieużywane
nawigacja w miejscu radia jest lipna brat kupił na androidzie do swojego diesla mg-zt a używa zwykłą na szybę bo na tamtej można się rozwalić
czujniki deszczu hmm szczerze wystarczy ze spadnie jakaś kropka deszczu na czujnik już się włączają tak było przynajmniej jak s classą jechałem
creative211 po co pytasz bierz golasa reszta ci i tak niepotrzebna. żaden nie ma tempomatu
creative211 napisał/a:
nawigacja w miejscu radia jest lipna brat kupił na androidzie do swojego diesla mg-zt a używa zwykłą na szybę bo na tamtej można się rozwalić
Może androidowa jest do bani ale ta daje radę pod warunkiem że jest w wersji z BMW. Czujnik deszczu działa elegancko w roverach
MG TF 160 srebrny pocisk
Czujnik deszczu w Moim ZT działał wręcz idealnie. Miałem identyczną wersję jak niebieska, i mnie akurat mocno denerwowało osławione audio, bo nie było rewelacją.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Nie Wrz 20, 2015 09:54
Potwierdzam czujnik deszczu działa super. Co do navi to u mnie automapa świetnie śmiga. Komunikaty są cichsze niż muzyka. A przecież non stop nie patrzysz na navi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum