Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 07:08 R620SDI na MondeoMK4
Powitać Od trzech lat jeżdżę mondeo mk4 w dobrej wersji, ale tęskni mi się za moim R620 SDI to była gablota. Widziałem go ostatnio niedaleko mojej miescowości, stał zaparkowany koło sklepu. Ile wspomnień.. szok hehe i ten napis "nie płacz kiedy odjadę!" była jazda. Plastikowe mondeo co prawda nowsze, szmery bajery, ale to nie to samo co rover Sentyment do pierwszego samochodu pozostaje.. 7 lat i sporo kilometrów.
Pozdrawiam..
aha... takie nowe mondeo....
_________________ dozwolona ilość znaków: 255
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 07:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Titanium z Convers i dużą navi na środku. Szczególnie to ostanie jest dość rzadko spotykane.
Jakieś 4 lata temu na takiego polowałem, w końcu kupiłem inne auto.
Za to mój brat kupił auto w prawie identycznej konfiguracji ale 2.0TDCI
Najnowsze Mondeo kupił parę miesięcy temu mój kolega, auto wygląda super z zewnątrz. Interior już jednak nie ma takiego uroku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum