U mnie w ZR 115 w mieście między 7 a 8l, wynika to z raczej mało oszczędnego trybu jazdy, w prawdzie nie szaleje ale raczej jazda ciągle prawym pasem u mnie nie występuje. W trasie 5-6l
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 08:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Planuję dojeżdzać na studia z Gliwic do Katowic moją R45 1.8 w benzynie. W jedną stronę DTŚ mam 25 kilometrów - czy jest szansa na to, żeby przy jednostajnej jeździe (80-90km/h) samochód spalał 6l? Macie jakieś doświadczenia z tym silnikiem w trasie?
bociannielot, nigdy nie robiłem pomiarów dokładnego spalania mojego Rovera, ale zawsze w mieście nastawiony byłem na spalanie w okolicach 10l. Widać, że mylnie.
Jak proponujesz z dużą dokładnością sprawdzić spalanie? Zatankować do pełna, przejechać 100km i dotankować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum