samopoziomowanie w R75 działa normalnie jedynie podczas włączania świateł
to samo bylo pisane w innym wątku az harryvip musiał nakręcić filmik, żeby udowodnić ze jest inaczej. Co do 3s to tak strzeliłem, może faktycznie to trwa dluzej
Wysłany: Czw Lis 12, 2015 16:13
zedziczek napisał/a:
to nie jest samopoziomowanie , tylko ustawienie się lamp do pozycji wyjściowej, po tym dopiero można pziomować manualnie pokrętłem (w zależności od obciążenia) ,albo automatycznie (samopoziomowanie ) o czym pisze dawidd
to moje są popsute przynajmniej od 6 lat albo tego nie zauważyłem co jest bardziej prawdopodobne
SeniorA napisał/a:
zedziczek napisał/a:
to nie jest samopoziomowanie , tylko ustawienie się lamp do pozycji wyjściowej, po tym dopiero można pziomować manualnie pokrętłem (w zależności od obciążenia) ,albo automatycznie (samopoziomowanie ) o czym pisze dawidd
tutaj się czepiasz słówek raczej bo ta pozycja wyjściowa to też jakiś poziom i dokonuje sie samoczynnie co do xenon to nie wiedziałem że można je manualnie ustawiać, chyba że po odwarciu maski wkrętami przy światłach.
co do xenon to nie wiedziałem że można je manualnie ustawiać,
można - wsadzając panel od zwykłych i cos tam pa softem trzeba było ustawić. Pamiętam ze jak z LSM'em eksperymentowałem to tak chwile miałem, ze mogłem xenonem jeździć jak zwykłymi lampami
Da się. Da się też regulować wysokością z poziomu softu, da się też prędkość wózka regulować oraz skok pomiędzy ustawieniami. Wiele rzeczy się tam da robić, tylko nie wszystko jest udokumentowane. Ponieważ HarryVip sprzedał auto, nie będzie komu teraz robić doświadczeń w kwestii LSM'a
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum