Wysłany: Sob Lis 21, 2015 16:18 [Seria 600] Zakup pierwszego auta
Witam forumowiczów. Od pewnego czasu rozglądam się za swoim pierwszym samochodem i bardzo mi się spodobały rovery z serii 6. Chciałbym Was spytać o opinie na temat tego samochodu. Pierwsze co przychodzi mi na myśl to dlaczego one są takie tanie?
Chciałbym kupić jakiś zadbany egzemplarz, ew. jakiś tańszy i z czasem go wyprowadzić (to dobry pomysł?). Narazie mam ustukane 2 tyś zł, jednak spokojnie mogę poczekać i nazbierać więcej. Jestem ze śląska i narazie znalazłem 2 którymi się zainteresowałem. Chciałbym je obejrzeć w następnym tygodniu z kumplem który dobrze się zna na samochodach, zwłaszcza tych budżetowych Jakieś sugestie na co najbardziej zwracać uwagę?
Rovery 600 są tanie ponieważ najmłodsze egzemplarze mają 16 lat, za miesiąc z hakiem będzie to 17 lat, oraz na polskim rynku jest przekonanie, że Rover to awaryjna marka.Na co zwrócić uwage-na forum jest poradnik w tym zakresie.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum