Mam propozycję zamiany auto za auto, właśnie za MG ZS 1.8 z 2004roku.
Jak one stoją z cenami ? Ludzie to chętnie kupują ?
Nawet gdybym się zamienił to prawdopodobnie po krótkim czasie bym sprzedał te MG ale obawiam się, że nie jest to warte tyle co mój Golf(9tysięcy) i będzie problem ze znalezieniem kupca. Zamienić się chce z tego względu, że na dość krótki czas potrzebuje oszczędniejszego auta niż moje, a sprzedać VR'a nie jest tak prosto
Co powiecie na ten model ? Ile może być mniej-więcej warty ?
Posiada pół-skóry kubełkowe, klimatyzacje i jakieś inne duperele
Zrzutu ekranu nie wrzucę ani linku nie podam bo auto nie jest wystawione nigdzie. Dostałem propozycję prywatnie na e-mail.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 08, 2015 11:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie jest łatwiej bo wszyscy się boją tak dużej pojemności
bardziej bym obstawiał że mało kto chce dac 9000 za golfa 3...
Myślę, że Bociek trafił w sedno sprawy. Silnik silnikiem ale dać tyle kasy na pewnie 20 letni samochód, który oprócz silnika nie oferuje tak na prawdę nic?
To nie jest 2004r. - powinna być poliftowa buda i środek raczej. Więc może być 2003 i pierwsza rej 2004. Do tego nikt nie zwrócił uwagi, że auto ma białe migacze z przodu, w ZS zawsze były pomarańczowe - lampy są od R45, coś było robione z przodu. Porównanie do golfa 3... no cóż golf nawet vr6 nie ma podjescia do zs'a pod wzglem prowadzenia, wyglądu i podatności na korozję za to vr6 ma dużo większą podatność na mody.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum