drogo, bo to najbogatsza możliwa wersja R75, ostatni rok produkcji i ten słynny zderzak, który jest obiektem marzeń wielu właścicieli zwykłych 75tek.. Ciechanów - trzeba tu AdaskoC, żeby się dowiedzieć czy warto za te pieniądze
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Czw Gru 24, 2015 18:21
W związku z pytaniami prywatnymi do mnie. Pozwólcie że nie będę sie wypowiadał, to auta znajomej firmy, nie wiem o nich wszystkiego i pytania proszę kierować do właściciela. To ze mieszkamy w jednym mieście, nie oznacza ze o wszystkim rozmawiamy
AdaskoC, a mógłbyś przy wolnej chwili zerknąć na tego roverka? Ja mam ponad 300 km do niego... Jakby co, na pewno bym się odwdzięczył
Po zdjęciach widać, że kiepsko spasowany lewy przedni błotnik; w zderzaku zdaje się, że brakuje wykończenia w części dolnej... Sprzedawca nie zaznaczył w ogłoszeniu, że bezwypadkowy, więc zakładam, że te elementy właśnie były uszkodzone; pytanie tylko jak to zostało naprawione?? Z doświadczenia wiem, że wysoka cena wcale nie musi być gwarantem dobrego stanu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum