Witam
Mogli byście rzucić okiem na tego Rovera 75 co się zgadza a co nie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=5913590330
Na pierwszy rzut oka wygląda ładnie ale może coś wypatrzycie
dzięki
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 11, 2016 22:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak dla mnie to prawa strona przedniego zderzaka źle spasowana na linii z błotnikiem. To ewidentnie widać. Może ktoś nieumiejętnie założył zderzak.
U mnie tylna kanapa przy 280 tys. km wygląda ładniej. Nie wiem czy to świadczy o przebiegu, czy po prostu o częstym użytkowaniu.
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pon Sty 11, 2016 23:01
To auto na bank nie ma takiego przebiegu, no chyba że było jakoś wybitne ciężko użytkowane.
Pomijam blacharkę, bo nie ma co tu komentować. Zdjęcia taki retusz że kolory się mijają z rzeczywistością.
Fotel kierowcy widać nieumiejętnie i ŚWIEŻO założone poszycie. Ciekawe czy było tak styrane czy po wystrzale. Tylna kanapa tak jak mówi aimp12. One po naprawdę sporych przebiegach są w super stanie.
Ta kierownica w tej kolorystyce wnętrza fabrycznie tez nie występowała, fajnie że ktoś założył drewnianą, ale to nie z tego konkretnego auta ona pochodzi. Chyba że reszta drewna jest z innego. To już trzeba by sprawdzić.
Za kręcenie przebiegu powinni jaja ukręcać
@Edit:
Tak teraz patrzę to kierownica pochodzi chyba z beżowego wnętrza jak mnie oczy nie mylą.
Myślę że miał po prostu mega styrane wnętrze i dla tego fotel, oraz kierownica sa kombinowane.
Myślę że miał po prostu mega styrane wnętrze i dla tego fotel, oraz kierownica sa kombinowane.
A liczniki nie? przecież są z przedlifta
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
a jesteś pewny że ten licznik wyjechał w nim z fabryki?
[ Dodano: Wto Sty 12, 2016 15:02 ]
na moim jest nalepka fabryczna z VINem.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum