Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Widzę, że nie tylko mi ciężko rozróżnić kolejne modele MG . Więc jeśli można poprosić jakiegoś weterana forum o rozpis i zdjecie danego modelu MG + czy to przed czy polift oraz silniczki będzie świetnie, sądzę ze przyda sie to osobą, które planuja zakup auta.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 18, 2016 12:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Steryd, jeszcze powinieneś to przeczytać i podesłać nagranie mp3 a najlepiej pojechać i zrobić wykład na temat różnic. Czy cos zmienilo sie w 2016 roku? Google gryzie? Pobiera opłaty za wyszukiwanie?
Dzieki, wybaczcie nie zauwazyłem, jak widze takie aroganckie komentarze to mi sie żygać chce, Jesli nie chce ktos pomoc to omija temat, proponuje zacząc myślec , że jesli ktos prosi o pomoc to widocznie czegoś nie znalazł albo poprostu OD TEGO jest forum, jesli ktos jest uprzejmy pomaga, jesli nie , nikt go nie prosi o pomoc.
takanchi pomagać należy ale no sorry nie włożyłeś najmniejszego trudu żeby coś na ten temat znaleźć. Nawet nie wpisałeś tego w google (uwierz mi, że zrobienie takiej listy ze zdjęciami zajęło by Ci 10 minut). Wszyscy powyżej są jednymi z najbardziej pomocnych i 'doświadczonych' (w sensie wiedzy o Roverkach) użytkownicy. A Twoje zachowanie odbieram na zasadzie - nie chce mi się poszukać, to inni mi wrzucą. Sorry ale szanujmy siebie nawzajem - a co za tym idzie nasz własny czas.
No a jednak szukałem ale nie wyskoczylo mi takie zestawienie jakiego szukałem. I jeśli jest forum to dlaczego nie mogę poprosić o pomoc? Dla mnie takie zachowanie jak kolegów wyżej jest conajmniej śmieszne. Nie odpalam forum przest stronę startową roverkow więc nigdy niej widziałem tych stref który podał kolega. I proszę nie wmawaj komuś ze nie szukał jeśli niej jesteś pewien tego bo np. Sam tak kiedyś robiłeś. Pozdrawiam
Nie ma sensu robić czegoś, co już jest zrobione a Forum to głównie baza wiedzy. Pytamy, jeśli w tej bazie nie ma odpowiedzi na nasze pytanie. Jakby było inaczej, to pojawiłaby się setka pytań typu "jakie opony kupić", druga setka "nie leci płyn od spryskiwaczy" i kolejne podobne tematy w których cały "dorobek" i cała "wartość" Forum by się po prostu zdewaluowały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum