Skoro ktoś jeździł nim 8 lat, to chyba był zadowolony z tego auta? Poproszę o opinię o tych autach, co mam sprawdzić przy zakupie, oraz na co zwrócić uwagę w tym szczególnym egzemplarzu. Z góry dziękuję za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 19:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak byłem, a nawet dalej jestem zadowolony z ZRki ale kupiłem rodzinne kąbi
Monia7 jak coś zapraszam na priv czy telefon, historie auta masz jak klikniesz na mój profil, możesz poczytać historię moich postów, łącznie z pierwszymi gdy szukałem auta jak Ty
[ Dodano: Pią Lut 12, 2016 22:49 ]
dodam jeszcze tylko na szybko że HGF (uszczelka pod głowicą) była zrobiona raz przez Pawła Midowicza, jednego z lepszych speców od Roverków a drugie magiczne słowo dla ZR 160 - VVC od 8 lat lekko klepie ale problemów z nim nigdy nie miałem - kręci do odcinki, nie wywala błędów itp.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Lut 13, 2016 09:29
Dominoz, a Ty co agencja reklamowa będzie chciała i na żywo zweryfikuje to sobie kupi,
bez obrazy dla marcinmarcin, ale to że auto jest na forum to nie oznacza że monia7, musi od razu je kupować
Podobno polifty są "gorzej złożone". Trzeszczy wnętrze, szczury latajo.
Myślałem, że ja robię mało kilometrów rocznie, a tu proszę średnio tylko 7,3kkm/rok
Sprawdzić trzeba wszystko jak w każdym aucie.
Dla mnie był za twardy i jeździłem na seryjnym zawieszeniu. Parę lat wstecz trafił w dobre, forumowe ręce. Rozumiem że chcesz kupić gwint KW czy po prostu nic nie wnoszące pytanie?
[ Dodano: Nie Lut 14, 2016 23:35 ]
NoPE napisał/a:
Podobno polifty są "gorzej złożone". Trzeszczy wnętrze, szczury latajo.
Myślałem, że ja robię mało kilometrów rocznie, a tu proszę średnio tylko 7,3kkm/rok
Sprawdzić trzeba wszystko jak w każdym aucie.
Szczury, grzyb i padaka... na dodatek dość mały przebieg więc na pewno kręcony... serdeczne gratulacje toku myślenia. Sprzedając po 8 latach auto za ułamek wartości które za nie dałem, opisując większość historii auta tylko dlatego że z wieloma ludźmi tu na forum łączyła nas wspólna pasja, cofałbym licznik żeby wziąć za to auto może kilkaset złotych więcej... jedno co masz rację plastiki deski są w poliftach twarde i trochę skrzypią
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Lut 15, 2016 09:57
Marcin bez obrazy kupiłem po pasjonacie furę i jak tak ma wyglądać pasja to ja pier... jeśli masz dobre auto to z pewnością zostanie kupione po dokładnym sprawdzeniu "na żywo", a nie jak kolega Dominoz pisze do moni żeby wzięła go w ciemno mimo iż auta na oczy pewnie nie widział.
Rozumiem że chcesz kupić gwint KW czy po prostu nic nie wnoszące pytanie?
szukam auta do upalania
a to zapraszam - co do KW - świetny zawias, ale wyłącznie na idealną drogę, w jeździe mieszanej szybciej mogłem jechać na standardowym zawiasie (dalej beton ale ciut mniej )
[ Dodano: Pon Lut 15, 2016 21:20 ]
bociannielot napisał/a:
Marcin bez obrazy....
spoko ale trochę mi się śmiać chce, bo normalnie płacz jest na forum że ciężko dostać dobrą ZRke... a jak sprzedaje dobre ( w moim mniemaniu) auto, to z forum roverków nie miałem ani jednej zainteresowanej osoby, a jak Monia7 się zapytała na forum to reakcja była dość specyficzna... inna sprawa że nikt tak naprawdę jej nie napisał na co zwrócić uwagę
Szczury, grzyb i padaka... na dodatek dość mały przebieg więc na pewno kręcony... serdeczne gratulacje toku myślenia. Sprzedając po 8 latach auto za ułamek wartości które za nie dałem, opisując większość historii auta tylko dlatego że z wieloma ludźmi tu na forum łączyła nas wspólna pasja, cofałbym licznik żeby wziąć za to auto może kilkaset złotych więcej... jedno co masz rację plastiki deski są w poliftach twarde i trochę skrzypią
Ty tak na serio, serio?
marcinmarcin napisał/a:
nikt tak naprawdę jej nie napisał na co zwrócić uwagę
A ja to co? Napisałem, że wszystko jak w każdym aucie
marcinmarcin napisał/a:
serdeczne gratulacje toku myślenia
A dziękuję, dziękuję. Jak zawsze rozsądny i chłodnym okiem patrzący
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum