Wysłany: Nie Lut 14, 2016 14:33 Pranie tapicerki Śląskie
Witam wszystkich forumowiczów ze Śląska.
Ostatnio pomyślałem że jako piorę tapicerkę samochodową i zajmuję się auto detalingiem, warto by było aby forumowicze ze śląska z tego skorzystali.
Każdy z użytkowników ma od razu zniżkę 20% na pranie wykończenie i korektę lakieru.
Warunkiem jest samochód marki rover albo mg.
Kontakt duman1096@gmail.com albo priv
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 14, 2016 14:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeżeli chodzi o pranie to 100 zł raczej nie przekraczam w swoich pracach. Chyba że auto jest już ambitnie zniszczone (czyt. smoła, beton, olej)
Korektą lakieru, lakiernictwem i blacharstwem zajmuje się mój ojciec zawodowo.
NoPE przez 1,5 roku pracowałem na myjnia samochodowej, gdzie tygodniowo praliśmy minimum 3 samochody. Więc doświadczenie mam. Wiem że na amatora nie trudno natrafić, sam u siebie w mieście widzę pełno ogłoszeń tego prania, i zazwyczaj dzwonie pod numery ogłaszających się osób. Problem zaczyna się wtedy jak zapytam czy czyszczą jakimś APC i jakiej chemii używają. Zazwyczaj kwitują mnie że czyszczą Plakiem i wołają sobie za usługę 130zł w górę. O proszki jakie stosują nawet nie pytam, bo każdy stawia chemie z karchera ponad wszystko, no ale niestety, ta chemia jest dobra tylko i wyłącznie do wypłukiwania i zmiękczania brudu, ale o praniu ekstrakcyjnym/właściwym można zapomnieć. Wkleję tutaj zdjęcie ostatnio pranej A klasy, jak wrócę z Katowic do siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum