No my z mrówką też dziękujemy szczególnie że udało się spotkać starych wyjadaczy i pogadać.
Przez Tomasa i kosee dopiero teraz jestem w stanie coś napisać hehe. Tańce zacne, jak zwykle Yennefer rozbujała wszystkich. tort zarąbisty. Siemion fajne miejsce wynalazłeś, choć chodzę tam obok codziennie nie miałem pojęcia o tym klubie. Ogólnie fajnie było i jeszcze raz dzieki.
PS. fotki wrzucę później bo dziś jeszcze kiepsko mi idzie obsługa kompa
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja Marku o urodzinach w Poznaniu dowiedziałem sie od Ciebie i nie przyłożyłem sie do organizacji, po prostu... Prezes tak chcial, może ze względu na zwiekszona aktywność roverkow w WLKP
Siemion fajne miejsce wynalazłeś, choć chodzę tam obok codziennie nie miałem pojęcia o tym klubie
Tym razem o znakomitą miejscówkę postarał się Harry, a o tort który tak nam smakował postarała się InEs
longer86 napisał/a:
Prezes tak chcial, może ze względu na zwiększona aktywność roverkow w WLKP
Dzielimy po równo, był Kraków, Łódź i była Warszawa to musiał być i Poznań.
Zwiększona aktywność skutkowała tym, że zarezerwowana loża okazała się odrobinę za mała. Na szczęście opanowaliśmy sytuację. Duże znaczenie mają tez tworzone wstępnie listy obecności, ponieważ pozwalają nam lepiej zaplanować czy Zlot czy urodziny. Dlatego zachęcamy do wpisywania się na takowe, najbliższa już wkrótce
Ja również dziękuję wszystkim za przybycie. Dziewczyny pokonały didżeja, chwilę po 3 się poddał, a było jeszcze na tyle mocy żeby okiełznać wściekłe psy
Planuje kolejna serię w odrobine innej kolorystyce z białym obrysem dla Ciemnych lakierów, a więc wezmę pod uwagę taką z dopiskiem honorowy Wielkopolanin
Dołączam się do podziękowań za wspólne świętowanie. Dobrze było znów zobaczyć znajome twarze i poznać nowe. InEs, Mrówka - dzięki za wspólne parkietowe szaleństwo Harry - fajna miejscówka
Specjalne podziękowania dla Ekipy Łódzkiej za wspólną podróż, dzielenie apartamentu i melanżowanie po Poznaniu
Przepraszam w takim razie Harrego Nic nie wiedziałem. Starość mnie dopada... nawet nie pamiętałem, że mówiłem o tym, że urodziny są w Poznaniu longerowi Myślałem, że to on za tym stoi, ale widocznie pomyliłem imprezy
Widzę, że fajna miejscówka, nowe twarze. Rozpoznałem ze starej wiary może 3-4 osoby Tylko nie wiem czy sknerko nie przetarł obiektywu... czemu one takie rozmazane i mgliste?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum