Wysłany: Nie Lut 28, 2016 20:20 [Rover 75] 2.0 CDT proszę o opinię
Witam!
Upatrzyłem sobie ten model. Potrzebny mi do dojazdów do pracy.
Czy ktoś może z okolic obejrzeć dla mnie to auto? Ewentualnie jakieś sugestię na co zwrócić uwagę przy kupnie?
Pozdrawiam
PrzemonZly, te ledy w środku na boczkach i podświetleniu radia to taki trochę wieś-tuning, a kto wie co jeszcze tam było grzebane.
Do tego, jak wspomniał Vig, manualna klima. Rzadko spotykany eksponat, którego ewentualny upgrade do kilmatronika jest dość pracochłonny. Dla mnie byłby to spory minus. Podobnie korbotronik do tylnych szyb.
Poza tym to właściwie golas. Poza wyświetlaczem w zegarach nie ma chyba nic: grzanych siedzeń, tempomatu, trakcji, rolety, lusterka samościemniającego... nic. To chyba jedna z uboższych wersji, a jeszcze nie wiadomo co spotkasz pod maską.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
nie jestem pewny ale chyba też go widziałem na giełdzie samochodowej.jeśli będziesz bardzo zainteresowany to go namierzę i podrzucę więcej informacji.pozdrawiam
Wysłany: Sro Mar 09, 2016 16:10 [Rover 75] 2.0 CDT proszę o opinię
Trochę uboga wersja. Ale ma czujniki cofania Cena nie jest najgorsza. Może chociaż webasto ma sprawne. Wszystko można dołożyć. Taki wóz to niezłe wyzwanie do dłubania w weekendy. Poprzedni własciciel już zaczął sadząc po ledach. Przebieg realny.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
nie jestem pewny ale chyba też go widziałem na giełdzie samochodowej.jeśli będziesz bardzo zainteresowany to go namierzę i podrzucę więcej informacji.pozdrawiam
Dziękuje wszystkim za opinie. Głownie chodzi mi o zamianę na Alfę Romeo GTV z 2000 roku. Bo niestety miejsce pracy się zmieniło a jazda w benzynie do codziennej jazdy to nie na mój portfel.
Po za tym sportowe coupé mało praktyczne auto.
@maniak1977 jak możesz sprawdź dla mnie to auto będę bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam wszystkich!
nie udało się dzisiaj obejrzeć 75.gościu wyjechał do OSTRÓDY,będzie w czwartek albo w piątek .będziemy z AdascoC pilnować tematu.jak będziemy oglądać roverka to do ciebie zadzwonię pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum