jak odłączysz jeden to przestanie działać cały układ o ile dobrze pamiętam. Ze środka sie do niego nie dostaniesz, tylko po zdjęciu zderzaka
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 24, 2016 11:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W pierwszym poście pisałem o nowym ale on chce naprawiać ten co ma
MG TF 160 srebrny pocisk
Owszem, postaram się uratować stary czujnik.
W przyszłym tygodniu podjadę do przyszłego szwagra, który pomoże mi zdjąć zderzak i może uda Nam się reanimować i posklejać stary czujnik.
Przed wakacjami chce dać do lakierowania cały zderzak, bo ma kilka odprysków (te z ostatniej kolizji) + małe zadrapanie po stłuczce na parkingu (ktoś mi przerysował pod blokiem- byłem na policji, ale sprawcy nie ujęto). Do tego pęknięta, lekko odstająca listwa.
[ Dodano: Czw Lut 25, 2016 12:12 ]
Odłączyłem niesprawny czujnik z modułu i cóż- działa tylko prawa strona
I tak lepsze to, niż ciągły pisk przy cofaniu.
Ale musiałbym wszystkie cztery zmienić- mój trochę inaczej wygląda. Do tego lekkie malowanie, żeby był w kolorze zderzaka...Zobaczymy po zdjęciu zderzaka
[ Dodano: Czw Lut 25, 2016 15:17 ]
Jak się nie uda, to kupię cztery nowe- czarne i już.
Wysłany: Czw Lut 25, 2016 22:30
Dominoz,zrobisz jak będziesz uważał, wyjaśnię tylko , że można wymieniać jeden bo mają oznaczenia ( tu potrzebny jest prawdopodobnie CCC ) i dlatego są w sprzedaży pojedyncze.
MG TF 160 srebrny pocisk
O dziwo zaczął działać skrajny, lewy czujnik, co oznacza, że nie działa tylko ten, który wpadł do zderzaka (odłączyłem go od modułu).
Chyba jednak kupię nowe i już. Faktycznie cena żadna.
SeniorA napisał/a:
Dominoz,zrobisz jak będziesz uważał, wyjaśnię tylko , że można wymieniać jeden bo mają oznaczenia
Prawda. Każdy czujnik przy wtyczce, która wchodzi do modułu ma białą naklejkę z oznaczeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum