Moim zdaniem, jak kupować Honde Accord, to z silnikiem 2.0 VTEC 147KM.
Ten silnik 1.8 moim zdaniem nie jest zbyt dobry.
Poza tym- w Hondzie tylko LPG.
christopher7 napisał/a:
Postrzeganie wystarczającej ilości miejsca z tyłu to rzecz dosyć subiektywna. Najlepiej ocenisz jednak to sam wsiadając do jakiegoś R75. Wg mnie szału z ilością miejsca z tyłu nie ma...
Otóż to...ja mam 173cm wzrostu i za mną miejsca zbyt wiele nie ma
W Hondzie obejrzałbym dokładnie czy nie jest po jakiejś większej przygodzie z przodu. O ile dobrze widzę to złazi farba z przedniego zderzaka co może świadczyć o tym, że było malowane niekoniecznie bardzo profesjonalnie...
O tym jak zachowuje się 1,8 V-TEC po 300 000km najlepiej niech wypowie się ktoś kto ma z tą jednostką większe doświadczenie.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Otóż to...ja mam 173cm wzrostu i za mną miejsca zbyt wiele nie ma
Bo źle siedzisz w aucie, za daleko od kiery, jedno spotkanie z rajdowcem na torze jak cię posadzi w aucie zmienisz sposób ustawiania fotela, wiem bo tak samo miałem, teraz za mną nawet 180cm siedzi wygodnie a mam 170cm wzrostu
christopher7 napisał/a:
O tym jak zachowuje się 1,8 V-TEC po 300 000km najlepiej niech wypowie się ktoś kto ma z tą jednostką większe doświadczenie.
Kupowałem razem z kumplem z pracy 8 lat temu Civica 1.8Vtec ma go do dziś, auto silnikowo nigdy nic się nie zepsuło, nie bierze oleju, mam moc, ale kumpel dba o nie bo olej syntetyk co 10kkm, zawory i inne sprawdzane na czas, generalnie przeglądy książkowo w warsztacie który na hondzie jest wyspecjalizowany. ma już nakulane ponad 300kkm
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Bo źle siedzisz w aucie, za daleko od kiery, jedno spotkanie z rajdowcem na torze jak cię posadzi w aucie zmienisz sposób ustawiania fotela, wiem bo tak samo miałem, teraz za mną nawet 180cm siedzi wygodnie a mam 170cm wzrostu
Chętnie go posłucham
Tylko niech mi skołuje kierę o mniejszej średnicy, żebym mógł bliżej usiąść i nie haczyć nogami o kierownicę
no i fotel bo oryginał ma oparcie jak w maluchu do łopatek o zagłówku już nie wspomnę bo nie da się go ustawić
longer86 już się nie wymądrzaj , ile masz wzrostu? przypomnij mi....... no..... a on 173 czyli prawie tyle co ja.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum