Wizualnie??? tzn? inny kolor plastiku? A czysto "mechanicznie" będzie pasował tzn czy montaż jest na zasadzie odkręcić element przykręcić w t miejsce podłokietnik?
[ Dodano: Wto Mar 29, 2016 15:14 ]
dobra popatrzyłem i nie podejdzie raczej w przedlifcie tunel środkowy wygląda tak jak na dwóch pierwszych fotkach a w polifcie konsola jest taka jak na dwóch pozostałych Pewnie podłokietnik do przedlifta montuje się na zasadzie plag&play
demontując element "2przedlift" i w to miejsce przykręca podłokietnik Nie mylę się????
A może ma ktoś jakieś pomysły na podłokietnik do zr polifta albo już coś u siebie zamontował i chciałby się pochwalić
Dokładnie, jest tak jak mówisz.
Podłokietnik do polifta nieosiągalny. Jedyna rada jeśli nie będziesz mógł żyć bez podłokietnika to kupujesz z przedlifta, twój tniesz zaraz za przyciskami od szyb (bo ma podobną szerokość) a tamten przed ręcznym i robisz z dwóch jeden. Masa babrania się wymiarów itp. Sam oceń czy się opłaca.
Włąśnie ja tak miałem "w cięty" podłokietnik jeden w drugi bo miałem wstawioną konsole ze streetwise trochę szlifowania i całość do flokowania i wyglądało jako tako tylko mocowania trzeba było dorobić po boku podłokietnika żeby nie "latał"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum