Od początku mi się spodobał.
Nic nie wiem o roverach, dopiero zaczynam moją przygodę z tą marką.
Trochę czytałem o tym aucie i opinie są ogólnie dobre ale chce się upewnić czy to dobry wybór. Martwi mnie parę rzeczy w tym ogłoszeniu, mam nadzieje że mi pomożecie, a mianowicie:
-Jego cena wydaje mi się że jest trochę za niska jak na to co tam było zrobione ale może mi się wydaje. Przyjrzałem się masce wydaje się że wszystko się zgrywa ze sobą ale coś mi nie pasuje potrzebuję wzroku "eksperta" , Dziwne jest też trochę że nie ma zdjęcia od tyłu.
-Czy ogólnie jest to wytrzymałe auto, czy nie rozpadnie mi się na części i na co zwracać uwagę przy oględzinach?
-Gdzie szukać nr. VIN?
-Czy pasowały by kola 17? i jak wiele by to zmieniło? Czytałem że jak kupować to tylko z 17-nastakami dlaczego?
-Jak to wygląda z częściami czy są drogie i czy często trzeba coś wymieniać?
Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo autko jest wystawione nie dawno i wydaje mi się że jest to dobra oferta i nie chciał bym żeby mi ktoś to zgarnął z przed nosa.
Auto mi się bardzo podoba, po obejrzeniu go nie podobają mi się inne
z góry wam dziękuje za odpowiedzi
Pozdrawiam, Damian
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 04, 2016 00:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum