Wysłany: Sob Kwi 02, 2016 11:45 [R25] 1.8 skrzynia automatyczna światła wsteczne schemat
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam, czy ktoś mógłby mi pomóc znaleźć jakiś schemat elektryczny od automatycznej skrzyni biegów, żeby odnaleźć w wiązce kable od biegu wstecznego, przekładałem skrzynie z automatu na manual i brakuje mi tylko tych świateł.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 02, 2016 11:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiem wiem, znalazłem już schemat. Tam jest że światła wsteczne w przypadku CVT są załączane przez "automatic inhibitor switch", czyli czujnik do załączania świateł jest w tym wybieraku biegów i tam szukać odpowiednich kabli? Dobrze rozumuje?
Zielono-żółty i zielono-brązowy w autach od 2002 i 2004r bez względu na typ skrzyni. Nie wiem jaki Ty masz rocznik - w starszych może być inna kolorystyka więc zerknij na odpowiednie schematy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum