Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 13:07 Jedna siedemdziesiątka piątka więcej na pomorzu
Cześć wszystkim!
Rovera planowałem kupić już od paru ładnych lat, ale jednak jakoś nie wychodziło. W końcu, pod wpływem impulsu pojechałem i przywiozłem pierwszą sztukę.
Jak już posiada się takie auto to grzech nie uczestniczyć w życiu społeczności - a jestem pod ogromnym wrażeniem jak ta społeczność funkcjonuje. Nie wiem, czy którykolwiek samochód ma grono tak oddanych właścicieli.
Chciałem się przywitać ze wszystkimi. Jako, że mam jakąś wiedzę na temat budowy i działania pojazdów, silników to postaram się udzielać i pomóc jeżeli będę umiał. Czasem może też będę potrzebował pomocy mądrzejszych od siebie.
Niestety nowy nabytek tak spodobał się mojej lubej, że raczej nim nie jeżdżę, toteż zaczynam poszukiwania drugiego egzemplarza Kupiłem 2.0 CDT z 2001 r., w automacie i z wyposażeniem, w którym brakuje tylko pamięci foteli, nawigacji i składania lusterek. Są pewne niedociągnięcia, głównie klar w paru miejscach i jakieś drobiazgi ale mam nadzieję, że z pomocą forum wszystko będzie do ogarnięcia.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 13:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum