Witam, od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna MG TFa ale nie mogę znaleźć nic ciekawego.
Ogłoszenie sprzedaży
Tutaj w końcu znalazłem coś co by się nadało, jednak dziwi mnie, że nie ma go na żadnej stronie typu allegro, czy otomoto, w internecie też nie ma za dużo opini na temat tego komisu.
Może ktoś widział auto, albo miał styczność ze sprzedawcą? Co ciekawego widzicie ze zdjęć i opisu (poza błędnym kolorem)
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 12, 2016 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak patrząc na same zdjęcia ciężko jest znaleźć jakieś większe zonki. Minusem jest, że wóz od handlarza wypicowany wizualnie na sprzedaż. Jak masz niedaleko to najlepiej byłoby zobaczyć przejechać się, zobaczyć w jakim stanie jest dach. Nie ma zdjęć silnika ciekawe czemu?
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Właśnie mam trochę daleko ( poza tym nie ma mnie w Polsce), na przebieg nawet nie patrze. A co do silnika też się zastanawiałem. Dzisiaj zadzwonię poproszę o VIN.
EDIT: Tyle wiadomo z numeru VIN
Kolor jest czarny, po prostu pomyłka na stronie. Jeżeli w przeciągu miesiąc nic lepszego nie znajdę to chyba się po niego przejadę.
Dopiero co kupowaliśmy F/TF. Poproś kogoś, żeby obejrzał to auto bo znając życie i handlarzy to będzie ładny ulep na chyba 8 sztuk, które oglądałem/dla nas oglądali kumple, 1 można było kupić...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum