Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Kwi 16, 2016 10:32
Popraw temat zgodnie z tym tematem https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=14624
check się chyba świeci a to nie dobrze, przebieg bierz raczej jako mało prawdopodobny , zderzak nieco źle spasowany ale to w sumie częste, moim zdaniem cena za wysoka A i mafam nie powowduje że masz 130km
Silnik nie jest uruchomiony więc check engine będzie się świecić.
Zderzak owszem nieco umknął montażystom ale też maska jest przesunięta względem błotników. Wiem coś o tym bo sam poprawiałem, co łatwe nie jest. Prawdopodobnie lewy przedni błotnik był ściągany dlatego nie pasuje. Warto tam zajrzeć na oględzinach (może tylko wymieniano pompkę spryskiwaczy)
Przebiegi w ZRach często są wiarygodne więc wespół ze stanem wnętrza można coś wywnioskować.
Mordor, nie chcesz mojego za 8k? Bez car audio
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Kwi 16, 2016 17:05
W tym momencie po przekręceniu kluczyka który widzimy na zdjęciu check powinien już zgasnąc, przebiegi w ZR-ach z dieslem będą już rzadziej tak małe jak tu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum