Wysłany: Pon Kwi 18, 2016 14:26 Jaki zegarek polecacie do ok 1000 zł
Nie mam niestety wiecej ale chciałbym w tej cenie kupić sobie jakiś szwajcarski zegarek.Mam obecnie dwa sportowe zegarki Casio ale teraz mam ochotę na jakąś Certinę czy Tissota konkretnie pod garnitur bo nie mam żadnego zegarka który by do niego pasował ( g shock średnio wygląda przy gajerku).
Podoba mi się ten
http://www.zegarmistrz.co...05700-1518.html
Co o nim sądzicie? Czy lepiej jest szukac czegoś z jaśniejszą tarczą?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 18, 2016 14:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na pewno nie kupuj vostoka, mam - szajs. Tato ma Atlantica, no i to jest klasa szafirowe szkło, mechaniczny, miodzio o takI:
http://allegro.pl/zegarek...6132925963.html
tylko z perłową tarczą
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Znawcą nie jestem, ale od około 11 lat mam Atlantic Seahunter, dokładnie taki egzemplarz
Trochę się już wytarł, więc bransoleta nie jest już taka matowa jak była, ale poza tym sprawuje się bez zarzutu. Nie jest chyba też przesadnie drogi, bo to jednak trochę niższa półka Myślę że spokojnie poniżej 1000zł, z tym że model Seahunter chyba zmienił trochę design, bo w necie widzę że wyglądają trochę inaczej.
Za tysiaka można nabyć naprawdę fajny zegarek, który posłuży wiele, wiele lat.Interesuje się tą tematyką, a dodatkowo kilka miesięcy temu chciałem sobie kupić następce Bisseta, ale zrezygnowałem, gdyż poszukuje zegarka z małą średnicą tarczy, ale nie trafiłem na nic ładnego.
Kręciłem się w okół marek : Citizen, Certina, Atlantic, Festina, Fossil.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Sam kupiłem za 400 Euro w sklepie w Luwrze (centrum handlowe w podziemiach) z 12 lat temu zegarek i doskonale służy mi do dziś - Tylko jeszcze wtedy nie były tak cukierkowe, ale coś się eleganckiego też znajdzie dla faceta.
Ciekawy, ale jak dla mnie to trochę za dużo srebrnego koloru jak na jeden zegarek.
Ostatecznie chyba zdecyduje się na tą Certinę. Byłem ostatnio w sklepie i w zasadzie tylko te czarne zegareki które zaproponowałem wyżej podobały mi się. Nie wiem czy rzeczywiście są fajne, czy po prostu tak sobie to zaszufladkowałem, ale chyba tak właśnie zrobię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum