Witam,
chodzi mi po głowie ten ZT'ek.
Prośba jest, aby ktoś podleciał go obejrzeć na żywca, najlepiej z czujnikiem a jakby był komp to byłaby bajka. Porobić jakieś niepozowane foty itd. Sam mam mase drogi a w ciemno nie chce mi się lecieć.
Zwracam za paliwko i czas z nawiązką.
http://otomoto.pl/oferta/...html#86d7b4ab91
[/quote]
To jest od kolesia z Osińca, mało prawdopodobne żeby był OK, Ja kupiłem od niego auto ale był zarejestrowany w Polsce i on nim jeździł jakiś czas to był w miarę i nic specjalnego w nim nie wylazło ale wszystkie pozostałe od niego tu wrzucone większe lub mniejsze miny
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
sknerko, do tego według zdjęć nie ma do czego się przyczepić, przebieg i autentyczność dokumentów serwisowych uda się prawdopodobnie potwierdzić w Niemczech. Traktuję to auto jako nietuzinek, warty zainteresowania, ale jeśli stan rozsądny, jeśli wyjdzie kręcenie, dzwon albo droższe naprawy do zrobienia to olewam go i latam dalej R200
do tego według zdjęć nie ma do czego się przyczepić,
jak zawsze u niego
MatiNitro napisał/a:
jeśli wyjdzie kręcenie, dzwon albo droższe naprawy do zrobienia
Obstawiam ze krecony na 90%, dzwon na 60% naprawy 80% sory, ale za dużo od niego już widziałem bubli. Może Prebenny albo Longer86 będą mieli czas bryknąć obejrzeć ja mam za daleko i nie mam kiedy
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
bylem oglądać czarnego v6 - bardzo podejrzany samochód.... nie będę się rozpisywał, tego diesla tylko zmierzyłem, lewa prawa, nic złego nie zauważyłem, ale tez zbyt dobrze się nie przyglądałem, niestety tylko tyle wiem, pojechałem z nastawieniem na v6
kameleon - bez przesady
Pan który sprzedaje zawsze stwierdza za autko super, wszystko działa, wszystko widać na zdjęciach.... taaaa
Ogólne ma kogoś kto te auta przed sprzedażą reperuje jeżeli jest coś większego, zna typowe problemy Roverow, ale jakimś tam guru nie jest
Nie bardzo zgadza się na jazdę do "niezależnego" serwisu za względu na brak ubezpieczenie, ze auto niezarejestrowane itd - ale rekomenduje serwis niedaleko hahah, zapewne każde auto tam trafia jeszcze przed ogłoszeniem
Ostatnio zmieniony przez R75 Pią Kwi 22, 2016 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Jak będziecie tak wybrzydzać to nigdy nic nie kupicie Wygląda ok więc trzeba sprawdzić i tyle. Ryzyko takie samo jak od innych handlarzy lub osób indywidualnych, 99% wystawianych do sprzedaży samochodów ma jakieś wady. Mechanikę zawsze łatwiej ogarnąć niż blachy więc jak dobrze wygląda to już połowa sukcesu, tym bardziej, że to kameleon. Gdyby był lakier naprawiany amatorsko to będzie widać jak diabli. A ten egzemplarz nietuzinkowy i rocznik też fajny.
This vehicle was the 13,956th ZT to run off the production line, out of 18,894
This vehicle was the 706th ZT CDTi + (115) to be made out of 951
This vehicle was the 7th ZT in Aquamarine (Goodwood) (code: HQM) to be made out of 189 Aquamarine (Goodwood) ZTs
Also born on this day...
gdybyś się zdecydował na podróż, to zerknij przy okazji na VISy, ja nie sprawdziłem niestety, ale kawałek się przejechałem i auto nie ma w ogóle mocy, raczej padnięte silniczki
druga sprawa gaz chodzi okropnie ciężko, baaaaaardzo mocno trzeba wciskać, cos jest nie tak
No właśnie zauważyłem że staniał, nie byłem oglądać. Trochę sie dowiedziałem o nim. Auto ojca właściciela serwisu z faktur, także i przebieg i faktury mogą mieć tyle wspólnego z rzeczywistością co ja z kapłaństwem Za daleko jak dla mnie na strzał w ciemno. Niech sobie wisi, choć jakby był ok, w tej cenie i roczniku powinien dawno sie sprzedać.
powiem tak, pomimo ze pokażesz sprzedającemu na miejscu ze coś jest nie tak to będzie Ci wmawiał ze wszytko jest ok, przykład czarny mg
- w/g mnie cały malowany z lewej strony - to tylko miernik stwierdza, wszystko jest ok, jak k..a jest ok jak nie jest
- gaz chodzi tak ciężko ze nie można normalnie jechać - wyrobi się, pewno mało jeżdżony
- auto nie ma mocy, pewno visy walnięte - nie, nie, vis nie ma żadnego znaczenia, nigdy nie zauważalnym różnicy (już miałem dodać, bo pewno zawsze są uszkodzone, ale się powstrzymałem)
i wiele innych stwierdzeń, nie chce mi się nawet pisać, jak ktoś ma daleko to nie polecam tam jechać, albo chociaż kilka innych aut po drodze sobie zaplanować
podsumowanie
Ostatnio zmieniony przez R75 Nie Maj 01, 2016 19:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum